Kerstverhaal (Angelique)

IK IJSBEERDE OVER HET BESNEEUWDE PERRON / IK ROOKTE ALS EEN NAZI / IN MIJN LANGE LEREN JAS / DE SIGARET STIJF TUSSEN DE VINGERS VAN MIJN LEREN HANDSCHOEN / MIJN KOP STRAK VAN DE KOU / EEN GOEDERENTREIN DONDERDE LOG EN EINDELOOS VOORBIJ / ANGELIQUE IS DOOD / HAD DE VROUW IN DE BUS GEZEGD / ZE HUILDE / ANGELIQUE IS DOOD / MAAR DAT WAS RAAR / IK HAD HAAR VANOCHTEND NOG GEZIEN / HAAR GEZICHT WEERSPIEGELD IN HET TREINRAAM / BLEEK / DAT WEL / HET WITTE LANDSCHAP WAAIERDE ER DOORHEEN / MAAR / HAAR OGEN LEEFDEN / HAAR ZALIGE LIPPEN /  LONKTEN / URENLANG / TOEN ZE INCARNEERDE / VLAK VOOR AMERSFOORT / WAS ZE IEMAND ANDERS / IEMAND MINDER MOOI / IK VOELDE EEN PEILLOOS VERDRIET / MAAR ANGELIQUE IS EEN PERFECTE NAAM / VOOR EEN MEISJE / DAT DOOD IS / DE VROUW IN DE BUS ZEI / DAT HAAR ANDERE DOCHTER / ALTIJD ALS ZE EEN STER ZAG / OMHOOG WEES EN ZEI / KIJK MAMA / DAAR IS ANGELIQUE


Dit verhaal verscheen op 16 augustus 2013 in aflevering 1 van The Amazing Daily Hell op Lowlands.

Posted December 22nd, 2013 in kort verhaal.